Transparante zonnepanelen

Infrastructuur

BENGsolar is een deskundige op het gebied van het installeren van beloopbare zonnetegels, die speciaal ontworpen zijn voor gebruik in voetpaden, fietspaden en terrassen. Deze innovatieve tegels kunnen niet alleen fungeren als een bron van energie voor nabijgelegen gebouwen, zoals bijvoorbeeld de “Kolenkade” in Groningen, maar ook dienen als praktisch voetpad, terras of oprit.

Deze zonnetegels van BENGsolar dragen niet alleen bij aan de energietransitie, maar zijn ook visueel opvallend omdat je er letterlijk overheen loopt. Ze tonen de betrokkenheid van BENGsolar bij duurzame energieoplossingen en maken de energietransitie tastbaar en zichtbaar. Of het nu gaat om het verfraaien van een voetpad of het omzetten van zonlicht in bruikbare energie, BENGsolar biedt de expertise en technologie om deze beloopbare zonnetegels succesvol te implementeren.

Lees meer

Glazen daken

Zonnepanelen op daken zijn een interessante investering met diverse voordelen. Hoog rendement zonnepanelen bieden efficiënte en betrouwbare energieopwekking, terwijl flexibele zonnepanelen ideaal zijn voor afwijkende daken en constructies met lage draagkracht. Deze panelen leveren bijna hetzelfde rendement als conventionele zonnepanelen en helpen kosten te besparen, de CO2-uitstoot te verminderen en ruimte te besparen.

BENGsolar is ervaren en biedt een totaalpakket van ontwerp, montage en nazorg voor een naadloze integratie.

Lees meer
Transparante zonnepanelen_BENGsolar_EPO

Gebouwschil

Ontdek praktische en rendabele oplossingen voor gebouwschillen bij BENGsolar. Met geavanceerde zonnegeveloplossingen worden traditionele gevels vervangen door ruimtebesparende en ethisch mooie oplossingen.

BENGsolar biedt een vakkundige uitvoering van ontwerp, montage tot nazorg om het rendement te maximaliseren en te garanderen. De zonnepanelen kunnen naadloos worden geïntegreerd in de gevel en in kleur worden uitgevoerd, waardoor duurzaamheid én design op unieke wijze kan worden gecombineerd.

Lees meer
BENGsolar_zonnepanelen in de gevel_Architectonische solar oplossingen