Transparante zonnepanelen

Over ons

BENGsolar is een innovatieve partner op het gebied van (gebouw) geïntegreerde solar toepassingen binnen de zakelijke sector.
Met een focus op maatoplossingen denken we graag mee om elk project tot een succes te maken, hoe bijzonder de visie ook mag zijn. Samen met onze wederhelft BENGglas streven we naar een duurzame en energiezuinige toekomst. Zo bespaart u met BENG direct op de energie die u niet verbruikt en zorgt u zelf voor de energie die u wél verbruikt!

Onze andere organisaties

BENGglas
BENGglas biedt het energiezuinigste isolatieglas ter wereld aan en streeft er naar om deze tot standaard te verheffen. Met een U-waarde van 0,4 kan de verplichte BENG-norm voor gebouwen eerder worden gehaald alsmede een zeer hoge geluidsisolatie. BENGglas is samen met BENGsolar onderdeel van BENGproducts B.V. Kijk voor meer informatie op www.bengglas.nl
Logo Giga Glas
Giga-Glas! is een internationale glasgroothandel. De samenwerking met de juiste partners zorgt ervoor dat Giga-Glas! glasproducten erg concurrerend kan aanbieden. Veiligheidsglas en Vacuüm Isolatie glas zijn de specialismes en kracht van Giga-Glas! Bezoek www.giga-glas.eu voor meer informatie!