Hoog rendement zonnepanelen – Max & Moore

 

BENGsolar heeft voor de gebouwen Max & Moore de buitenschil ontworpen en voorzien van zonnepanelen in de gevel. Deze panelen zijn op zo’n manier geïntegreerd in het ontwerp dat ze niet als zodanig zichtbaar zijn, maar toch een belangrijk onderdeel vormen van de esthetiek van het gebouw.

De hoog rendement zonnepanelen zijn op maat gemaakt en voorzien van een “onzichtbare” constructie, zonder frames of bekende montage klemmen. Dit alles resulteerde in een prachtig resultaat in samenwerking met Mei architecten en planners.

Max & Moore zonnegevels_BENGsolar

In totaal werden meer dan 40 verschillende maten van de witte zonnepanelen geproduceerd, elk met een bijbehorend vermogen en in samenwerking met Enphase. Regelmatig wordt het behaalde rendement gemeten en gemonitord waaruit geconstateerd wordt dat de panelen geld opleveren in plaats van geld kosten.

In samenwerking met Enphase hebben we dit opgelost en we controleren regelmatig de monitoring. Het resultaat is dat deze gevels geld opleveren in plaats van geld kosten.

Meer foto’s van dit project

Meer informatie?

Heb je een vraag? We helpen je graag verder. Stuur ons een bericht via het contactformulier en we komen binnen 24 uur bij je terug.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.