Zonnepanelen met infrastructurele toepassing

 

Zonnepanelen welke kunnen worden gebruikt voor een infrastructurele toepassing is de nieuwste ontwikkeling op het gebied van solar. Momenteel liggen de eerste stukken zonnefietspaden geleverd door Beng-Solar. De resultaten hiervan zijn veelbelovend en met enkele kilometers in de pijplijn gaat deze ontwikkeling ook op groot volume worden toegepast. Een andere nieuwe infrastructurele toepassing is het integreren van zonnepanelen van Platio in het trottoir. Door gebruik te maken van deze zonnetegel, kan nu ook het trottoir als oppervlakte gebruikt worden om zonne-energie mee op te wekken!

Bent u projectontwikkelaar en opzoek naar een betrouwbare partner op het gebied van infrastructurele toepassingen van zonnepanelen? Beng Solar is uw partner! Dankzij onze kennis, kunde en ervaring maken wij uw project tot een succes. Doordat wij niet verbonden zijn aan enig fabrikant of leverancier, leveren wij een oplossing welke geheel is afgestemd op uw wensen en eisen.

Toepassingen

Zonnefietspad

Duurzame betonnen fietspadelementen met zonne-energie. De solar fietspadmodule is de nieuwste innovatie op het gebied van zonne-energie.

Lees meer 

Solar stoeptegel

Door gebruik te maken van de Solar stoeptegel, kan nu ook het trottoir als oppervlakte gebruikt worden om zonne-energie mee op te wekken!

Lees meer